Vulco šefice na dvodnevnem izobraževalno-zabavnem izletu
Vulco šefice na dvodnevnem izobraževalno-zabavnem izletu

Vulco šefice na dvodnevnem izobraževalno-zabavnem izletu

Že sedmič zapored smo se Vulco ženske, ki jih zastopajo vse solastnice, zaposlene, žene oziroma hčere Vulco partnerjev ter predstavnice goodyear Dunlop Save Tires podale na dvodnevno turnejo po Sloveniji. Letos smo ženski dogodek združili s projektom Goodyear ambasador varnosti. Ustavile smo se v Ljubljani pri našem partneju Jet commerce ter v Sevnici pri Sava avto d.o.o., kjer so nas obisklali otroci iz bližnjih vrtcev in šol, katerim smo podelile odsevne brezrokavike. Na dogodku se nam je pridružila tudi Goodyear ambasadorka varnosti Alenka Godec, ki je otroke še dodatno poučila o varnem obnašaju na cesti, ter jih naučila lepo pesem o prometu Adija Smolarja: Na cesti nikdar nisi sam.

Vulco ženske smo tradicionalni izlet izkoristile tudi za obisk tečaja varne vožnje na Vranskem. Tam so nas izkušeni inštruktorji poučili o varni vožnji ter o tem, kako reagirati v kriznih situacijah na cesti in še čem. Za konec pa smo se pomerile še v spretnostni vožnji. Tako kot lansko leto, ko smo imele tekmovanje o menjavi avtoplaščev, je bila tudi letos absolutna zmagovalka Helena Kastelic iz Vulco servisa kastelic iz Litije. Vulco »šefice« bomo tako z novo osvojenim znanjem nedvomno bolj varne in pozorne voznice, kar si želimo tudi za ostale udeležence v prometu.

Seveda smo na dvodnevnem dogodku imele tudi nekaj časa za pravo žensko razvajanje, klepetanje o poslu in o vsem drugem, zvečer pa nas je čakalo še zanimivio presenečenje.